Besparen op gas, check deze onbekende tip

De energieprijzen rijzen de pan uit. Iedereen is op zoek naar mogelijkheden om te kunnen besparen. De Pasper XL kruik komt hierbij goed van pas. Een extra grote warmwaterkruik met zachte fleece hoes. Het houd je heerlijk warm in deze koude tijden. Een warm cadeau voor iedereen. 


Verwarming lager en gebruik een kruik

Je wilt het lekker warm hebben, maar de verwarming laat dat deze winter niet toe. De gasprijzen zijn namelijk enorm gestegen. Het bespaart al zo honderden euro's om de verwarming een paar graad lager te zetten. 


Maar je wilt het ook niet koud hebben. Daarvoor is er gelukkig een ouderwetse warmwaterkruik. Het houd je lichaam warm.


Kosten kruik

Het kost gemiddeld 5 cent om de Pasper XL kruik van 3,5 liter te vullen met warm water. Gemiddeld kost het 15 euro om een huis te verwarmen per dag. De verwarming een aantal graad lager zetten, kan zo honderden euro's besparen per jaar. Beter voor je portemonnee en ga zuiniger om met het gas. Over de Pasper XL kruik

Normale kruiken zijn vaak 1.8 liter en koelen af binnen 4 uur. Pasper heeft een kruik ontwikkeld van 3.5 liter die wel 8 uur lang warm blijft. Leg hem s avonds in je bed en de volgende ochtend is hij nog heerlijk warm. 


Bestel de Pasper XL kruik eenvoudig via bol.com. 

Zurück zum Blog